Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Burgerrestauranterne og -barer ligger tæt i de større byer, og udefra betragtet synes markedet allerede mættet, skriver Jyllands-Posten Aarhus. Qasem Ziar, stifter af Burger Shack, tror dog på fortsat ekspansion.
”Vi adskiller os ved, at vi bygger på nogle stærke værdier som økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed. Forbrugerne bliver stadig mere bevidste, og vi står inde for, at man kan spise her med god samvittighed,” forsikrer han.
Egentlig var det ikke meningen, at der skulle være mere end een restaurant. Men meget hurtigt voksede interessen, og i dag tæller kæden i alt 15 restauranter. Ud over Aarhus i København, Odense, Aalborg, Herning, Horsens, Vejle, Kolding og Randers. I Aarhus er der siden åbnet en Burger Shack i Jægergårdsgade og på Trøjborg. Senere på måneden åbner kædens fjerde Aarhus-restaurant i Skolegade. Endnu en restaurant ventes at åbne i Veri Center næste år, hvor yderligere fem åbninger - heraf to i København - desuden er planlagt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025