Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Burgerrestauranterne og -barer ligger tæt i de større byer, og udefra betragtet synes markedet allerede mættet, skriver Jyllands-Posten Aarhus. Qasem Ziar, stifter af Burger Shack, tror dog på fortsat ekspansion.
”Vi adskiller os ved, at vi bygger på nogle stærke værdier som økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed. Forbrugerne bliver stadig mere bevidste, og vi står inde for, at man kan spise her med god samvittighed,” forsikrer han.
Egentlig var det ikke meningen, at der skulle være mere end een restaurant. Men meget hurtigt voksede interessen, og i dag tæller kæden i alt 15 restauranter. Ud over Aarhus i København, Odense, Aalborg, Herning, Horsens, Vejle, Kolding og Randers. I Aarhus er der siden åbnet en Burger Shack i Jægergårdsgade og på Trøjborg. Senere på måneden åbner kædens fjerde Aarhus-restaurant i Skolegade. Endnu en restaurant ventes at åbne i Veri Center næste år, hvor yderligere fem åbninger - heraf to i København - desuden er planlagt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025