Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ved du, hvem der lavede maden, da du spiste ude forleden? Hvem der tog opvasken, da du igen havde ædt dig igennem 7 serveringer for 285 kroner? Hvem der rullede dine makiruller? Og hvem der bragte din takeaway til døren? Sådan spørger Politikens redaktør Morten Hjortshøj.
”Vi skåler i orangevin og forbander buræg og Ryanair, mens et nyt proletariat af særligt udenlandske servicearbejdere vokser og vokser, for gu’ gider vi da ej betale 300 kroner for en bakke sushi, når den kan fås for 150, og er du sød lige at komme op på 4. sal med min takeaway, for vi sidder faktisk midt i Netflix?” lyder det i redaktørens klumme.
Han mener, at næste skridt i Københavns madevolution bør være langt større bevidsthed om alle dem, der laver maden, bringer den ud og tager opvasken bagefter. Lige nu udspiller ’Upstairs, Downstairs’ sig for øjnene af os, og de fleste af os sidder mageligt ved middagsbordet og ignorerer tjenestefolket. Det kan vi ikke være bekendt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025