Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ved du, hvem der lavede maden, da du spiste ude forleden? Hvem der tog opvasken, da du igen havde ædt dig igennem 7 serveringer for 285 kroner? Hvem der rullede dine makiruller? Og hvem der bragte din takeaway til døren? Sådan spørger Politikens redaktør Morten Hjortshøj.
”Vi skåler i orangevin og forbander buræg og Ryanair, mens et nyt proletariat af særligt udenlandske servicearbejdere vokser og vokser, for gu’ gider vi da ej betale 300 kroner for en bakke sushi, når den kan fås for 150, og er du sød lige at komme op på 4. sal med min takeaway, for vi sidder faktisk midt i Netflix?” lyder det i redaktørens klumme.
Han mener, at næste skridt i Københavns madevolution bør være langt større bevidsthed om alle dem, der laver maden, bringer den ud og tager opvasken bagefter. Lige nu udspiller ’Upstairs, Downstairs’ sig for øjnene af os, og de fleste af os sidder mageligt ved middagsbordet og ignorerer tjenestefolket. Det kan vi ikke være bekendt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025