Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Antallet af daglige kuverter vokser markant hos Meyers Køkken, der ifølge en pressemeddelelse har opkøbt Massive Catering fra Hvidovre, skriver FødevareWatch.dk.
Ifølge meddelelsen producerer de ansatte i Meyers Køkken i dag mad til omkring 4500 mennesker, mens Massive Catering laver 3000 frokostkuverter til ansatte i virksomheder om dagen.
"Vi har fulgt Massive Catering og ejer Bo Sand Hersoug gennem noget tid og er imponeret over kvaliteten af deres mad og service. Vi ser et fantastisk match mellem Meyers Køkken og Massive Catering. Med Massive i familien kan vi i endnu højere grad tilbyde vores kunder et øget udvalg af frokostløsninger," udtaler Jesper Uggerhøj, adm. direktør i Løgismose Meyers.
Bo Sand Hersoug fortsætter med at lede og drive Massive Catering som hidtil, hedder det i meddelelsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025