Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Som et led i Jespers Torvekøkkens strategiske arbejde med FN’s verdensmål nr. 12, som omhandler ansvarligt forbrug og produktion, har de investeret i et komposteringsanlæg, skriver GreenKey.dk.
Når Jespers Torvekøkken reducerer bioaffald på denne måde spares der på CO₂ regnskabet ved ikke at transportere store mængder af affald.
I anlægget samles alt bioaffald, såsom madrester, aftørringspapir og andre komposterbare produkter. Disse bliver herefter processeret i et specielt komposteringsanlæg, som med den optimale temperatur, fugtighed og andel af mikroorganismer sikrer de bedste kompostforhold. Det kan nemlig være en omstændig proces at kompostere, men med anlægget reduceres deres bioaffald med op til 90 pct. på kun ét døgn.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finanslov sender millioner til attraktioner og oplevelsesprojekter
24-10-2025
-
Direktørstop på Plesners Badehotel efter få måneder
24-10-2025
-
Vismænd: Råderummet er 32 mia. kr. mindre end oplyst
24-10-2025
-
Noma og Novonesis går sammen om nye smagsløsninger
24-10-2025
-
Aros sætter åbningsdato for prestigeprojekt
24-10-2025
-
Ny evaluering viser manglende kontrol med korttidsudlejning
24-10-2025
-
Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven
24-10-2025