I over 20 år har man kunne komme ind fra gaden og bestille, hvad man havde lyst til, fra menukortet på Westergaards Hotel i Videbæk, skriver TV MidtVest.

Men det er nu slut. Hotellet har haft så svært ved at finde en ny kok, at de nu må lægge menukortene væk.

”Det er brandærgerligt. Vi har så godt fat i gastronomien og klarer os godt, men vi hører hele tiden virksomheder sige, at de gerne vil have flere elever og faglært arbejdskraft. Vi forsøger på bedste vis at løse det her, men er udfordret af, at så mange unge ikke rigtig vælger en erhvervsuddannelse,” siger Marianne Kragh, uddannelseschef i HORESTA. 

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Fleksjobbere uddannes til turisme-erhvervet

Turismebranchen her i kommunen har et kæmpestort problem: Hvordan sikrer man tilstrækkelig arbejdskraft til, at væksten i erhvervet kan fortsætte? Et nyt pilotprojekt viser, at i alt fald en del af behovet kan dækkes af mennesker, der ellers befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. Siden januar 2018 har 29 udsatte ledige været tilknyttet et forløb på Huset Venture, der skal ruste dem til at job i turismeerhvervet, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Stor interesse for hotelarbejde på Lolland

Personalet på måtte finde flere stole frem, da der tirsdag formiddag var informationsmøde på Bandholm Hotel for personer, som ønsker arbejde på det lollandske luksushotel. Det skriver Folketidende.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne