En nedlagt glødepærefabrik og kantinegastronomi har umiddelbart ikke meget tilfælles. Og så alligevel. For når kalenderen melder sommer, den 1. juni 2019, slår Topdanmark Ejendom dørene op til det nye Huset Edison – et moderne kontorfællesskab, som tæller mere end 700 skriveborde. Det gør de med Kokkenes Køkken som gastronomisk partner.

”Vi går en spændende tid i møde. Det er første gang, at vi samler alle tre ydelser under samme tag, og vi er stolte over at vide, at Topdanmark Ejendom har tillid til, at vi kan løfte opgaven,” udtaler Martin Damby, salgsdirektør i Kokkenes Køkken og tilføjer, at man i Kokkenes Køkken allerede er godt i gang med at samle et stærkt hold af faglærte kokke, tjenere og køkkenassistenter.

Huset Edison kommer til at huse alt lige fra shippingvirksomheder til smykkeproducenter og mediebureauer.

Har du fået læst?

Nyt magasin: Cateringvirksomhed har specialiseret sig i det unikke

Virksomheder og gæster der vil holde konferencer, events, firmaarrangementer og gallamiddage eller noget helt femte i nogle rammer, der er ud over det sædvanlige er cateringvirksomheden Madkastellets spidskompetence. Virksomheden har opbygget et katalog af interessante lokaler, som blandt andet tæller Den Blå Planet og Nationalmuseet. I det nye nummer af Visitor fortæller direktør og medejer Rasmus Pors mere om filosofien bag.

Tilfredsstillende regnskab hos kantinekoncern

Finske Fazer Groups danske datterselskab Fazer Food Services A/S, der driver kantiner, præsterede i 2017 en omsætning på i alt 708,6 mio. kr. Det var 21,3 mio. kr. lavere end året før. Bundlinjen lød på 34,2 mio. kr. fremgår det af virksomhedens regnskab, skriver FødevareWatch.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne