En nedlagt glødepærefabrik og kantinegastronomi har umiddelbart ikke meget tilfælles. Og så alligevel. For når kalenderen melder sommer, den 1. juni 2019, slår Topdanmark Ejendom dørene op til det nye Huset Edison – et moderne kontorfællesskab, som tæller mere end 700 skriveborde. Det gør de med Kokkenes Køkken som gastronomisk partner.

”Vi går en spændende tid i møde. Det er første gang, at vi samler alle tre ydelser under samme tag, og vi er stolte over at vide, at Topdanmark Ejendom har tillid til, at vi kan løfte opgaven,” udtaler Martin Damby, salgsdirektør i Kokkenes Køkken og tilføjer, at man i Kokkenes Køkken allerede er godt i gang med at samle et stærkt hold af faglærte kokke, tjenere og køkkenassistenter.

Huset Edison kommer til at huse alt lige fra shippingvirksomheder til smykkeproducenter og mediebureauer.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Kantinedirektørs opråb preller af hos detailkæderne

Søren Kanne, der er divisionsdirektør i kantinekoncernen Coor, mener, at de danske dagligvareaktører i langt højere grad skal træffe valg for forbrugerne for dermed at spille en større rolle i forhold til at nedbringe fødevarebranchens klimaaftryk på kloden. Det opråb giver ikke umiddelbart genlyd hos de detailaktører på det danske landkort, som FødevareWatch har talt med.

Kantinekoncern vil se dagligvarehandlen tage mere ansvar

Økologi er ikke kun godt, og jordbær, blåbær og danske agurker i februar er decideret meningsløst. Det mener Søren Kanne, der er divisionsdirektør i service- og kantinekoncernen Coor, der er børsnoteret i Stockholm. Det skriver FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne