Den danske startup-virksomhed, Superb, har udviklet en samlet softwareløsning til high-end-restauranter, så booking, varelager, personaleskema, betaling og meget mere ikke længere er opdelt i forskellige IT-løsninger.

Det har været en succes i sådan en grad, at virksomheden to år efter opstarten har kunder i 30 lande, og i kundekartoteket blandt andet kan opliste den italienske gourmetrestaurant Osteria Francescana, der pt. rangerer som verdens bedste restaurant, samt nogle af Nomas restauranter.

Nu har venturefondene PreSeed Capital og Seed Capital fået øjnene op for potentialet og har derfor samlet investeret ti mio. kroner i projektet.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Trend: Fastfood uden menneskelig interaktion

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurantkæden Eatsa, der er højtautomatiseret og fungerer som en salgsautomat, der leverer frisklavede salater til sultne kunder.

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne