Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På Tambohus Kro på Thyholm har de en af de tjenere, som der stadig bliver færre af. Hans Vestergaard er faglært tjener og har været i branchen i over 41 år, og betydningen af de mange års erfaring er ikke til at tage fejl af, skriver TV MidtVest.
I restaurationsbranchen er der stor efterspørgsel på tjenere som Han Vestergaard. Færre og færre vælger at gå tjenervejen, og det kan mærker de tydeligt hos HORESTA.
”Inden for tjenerområdet er det stort set umuligt at få en faglært tjener. Det er rigtig ærgerligt, for specielt tjenere er dem, der skaber den gode oplevelse sammen med gæsterne. Selv om der står en rigtig god kok i køkkenet, så skal der også være en god tjener, ellers går vi skuffede hjem fra restaurantbesøget,” siger Marianne Kragh, uddannelseschef hos HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025