Chefen for den store succes, Messecenter Herning, adm. direktør Georg Sørensen, går ind for øjenkontakt uanset, hvad der kan komme af trusler fra teknologi og robotter. I Herning og omegn kommer de hinanden ved. Det har de ganske vist altid gjort, men i de senere år er der for alvor kommet luft under vingerne. Ikke mindst takket være udbygningen af Messecentret, da det lykkedes at skabe Danmarks første multiarena for ni år siden med Georg Sørensen i førersædet, skriver Standby.dk.

Han forklarer sin gæstefilosofi og syn på digitaliseringen:

”I takt med den digitale udvikling øges behovet helt naturligt for det personlige møde. Se hinanden i øjnene, trykke hånd, mærke stemningen, tale med hinanden, face to face. Det personlige møde er også med til at sikre og skabe stærke relationer. Derfor må det personlige møde aldrig gå af mode.”

Georg Sørens har svaret på syv spørgsmål fra Standby.dk. Læs alle svarene her.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Trend: Fastfood uden menneskelig interaktion

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurantkæden Eatsa, der er højtautomatiseret og fungerer som en salgsautomat, der leverer frisklavede salater til sultne kunder.

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne