Chefen for den store succes, Messecenter Herning, adm. direktør Georg Sørensen, går ind for øjenkontakt uanset, hvad der kan komme af trusler fra teknologi og robotter. I Herning og omegn kommer de hinanden ved. Det har de ganske vist altid gjort, men i de senere år er der for alvor kommet luft under vingerne. Ikke mindst takket være udbygningen af Messecentret, da det lykkedes at skabe Danmarks første multiarena for ni år siden med Georg Sørensen i førersædet, skriver Standby.dk.

Han forklarer sin gæstefilosofi og syn på digitaliseringen:

”I takt med den digitale udvikling øges behovet helt naturligt for det personlige møde. Se hinanden i øjnene, trykke hånd, mærke stemningen, tale med hinanden, face to face. Det personlige møde er også med til at sikre og skabe stærke relationer. Derfor må det personlige møde aldrig gå af mode.”

Georg Sørens har svaret på syv spørgsmål fra Standby.dk. Læs alle svarene her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hvem skal være Årets Kok 2020?

Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.

Hvem er Danmarks dygtigste tjener?

Hvem kan levere service til den helt store guldmedalje? Sidste år løb Karina Grand Kannegaard med titlen som Årets Tjener 2019, og HORESTA og 3F har afgivet startskuddet til jagten på hendes efterfølger.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne