Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Brødrene James og Adam Price åbnede tirsdag en ny diner i Kgs. Lyngby.
"Vi ønsker med den nye diner at skabe et spisested, hvor det ikke kun er menukortet, der signalerer diner, men hvor også omgivelserne spiller en stor rolle. Det skal være en samlet oplevelse at spise i dineren, og vi vil gerne både kilde gæsternes smagsløg og deres øvrige sanser, siger de to brødre."
"Ligesom i vores øvrige restauranter går vi i dineren meget op i de gode råvarer og den gode smag - det ændrer sig ikke, selvom madstilen er amerikansk ”comfort-food”, hvor fokus er på de klassiske dinerretter, som vi kender og elsker dem: Beef N’ fries, meatballs, spareribs, salads, veg. lasagna, juicy burgers and fries. Som noget nyt vil der også være morgenmad med blandt andet: Omelettes, french toast, yoghurt granola, pancakes og hash browns på menukortet."
Price’s Diner i Lyngby får i alt 90 indendørs siddepladser og 36 udendørs siddepladser samt en take-away.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025