Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Brødrene James og Adam Price åbnede tirsdag en ny diner i Kgs. Lyngby.
"Vi ønsker med den nye diner at skabe et spisested, hvor det ikke kun er menukortet, der signalerer diner, men hvor også omgivelserne spiller en stor rolle. Det skal være en samlet oplevelse at spise i dineren, og vi vil gerne både kilde gæsternes smagsløg og deres øvrige sanser, siger de to brødre."
"Ligesom i vores øvrige restauranter går vi i dineren meget op i de gode råvarer og den gode smag - det ændrer sig ikke, selvom madstilen er amerikansk ”comfort-food”, hvor fokus er på de klassiske dinerretter, som vi kender og elsker dem: Beef N’ fries, meatballs, spareribs, salads, veg. lasagna, juicy burgers and fries. Som noget nyt vil der også være morgenmad med blandt andet: Omelettes, french toast, yoghurt granola, pancakes og hash browns på menukortet."
Price’s Diner i Lyngby får i alt 90 indendørs siddepladser og 36 udendørs siddepladser samt en take-away.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025