2018 var et ekstraordinært travlt år på Green Solution House. Således havde det bornholmske hotel besøg af i alt 13.368 danske og udenlandske møde- og konferencegæster. Det er en stigning på ikke mindre end 84,9 procent sammenlignet med året forinden.

Hotellet blev indviet i 2015 og har oplevet støt voksende besøgstal siden da. Men fra 2017 til 2018 er besøgstallene altså blevet lige knap fordoblet, hvilket hoteldirektør Trine Richter tilskriver et stramt fokus på bæredygtighed lige siden hotellets indvielse.

”Vi har hele tiden været klar over, at det kræver minimum 3-4 år at blive kendt på markedet. Der er vi ved at være nu, og derfor ser vi besøgstallene stige. Derudover har vi gjort meget for at skille os ud fra mængden ved at skabe et byggeri, der er så skarpt bundet op på bæredygtighed og miljøvenlige byggeløsninger, at netop det fokus i sig selv er blevet et trækplaster,” siger Trine Richter med henvisning til, at Green Solution House foruden møde- og konferencegæster også får besøg af klimaturister, der rejser til Danmark fra særligt Asien for at opleve det bæredygtige hotel.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne