2018 var et ekstraordinært travlt år på Green Solution House. Således havde det bornholmske hotel besøg af i alt 13.368 danske og udenlandske møde- og konferencegæster. Det er en stigning på ikke mindre end 84,9 procent sammenlignet med året forinden.

Hotellet blev indviet i 2015 og har oplevet støt voksende besøgstal siden da. Men fra 2017 til 2018 er besøgstallene altså blevet lige knap fordoblet, hvilket hoteldirektør Trine Richter tilskriver et stramt fokus på bæredygtighed lige siden hotellets indvielse.

”Vi har hele tiden været klar over, at det kræver minimum 3-4 år at blive kendt på markedet. Der er vi ved at være nu, og derfor ser vi besøgstallene stige. Derudover har vi gjort meget for at skille os ud fra mængden ved at skabe et byggeri, der er så skarpt bundet op på bæredygtighed og miljøvenlige byggeløsninger, at netop det fokus i sig selv er blevet et trækplaster,” siger Trine Richter med henvisning til, at Green Solution House foruden møde- og konferencegæster også får besøg af klimaturister, der rejser til Danmark fra særligt Asien for at opleve det bæredygtige hotel.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Toprestaurant overtager slagteri

Den bornholmske gourmentrestaurant Kadeau overtager slagteriet Hallegaard, som restauranten i forvejen har et tæt samarbejde med.

Ægte bornholmer er ny ejer af Danhostel Sandvig

Line Juhl Kronow er født og opvokset på Bornholm. Line og hendes mand Peter startede processen med at købe Danhostel Sandvig tilbage i marts i år, hvor tankerne om at flytte til Bornholm og investere i vandrerhjemmet begyndte.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne