Jargonen på transport- og turismearbejdspladser lader til at være lidt mere letsindig end i andre brancher. I hvert fald nikker hver tredje af HKs medlemmer genkendende til, at de lægger øre til seksuelt ladede kommenterer på deres arbejdsplads. Blandt andre privatansatte HK’ere er det kun hver fjerde, der har oplevet det, viser en undersøgelse fra analysebureauet Epinion, skriver HK Transport & Turisme.

Undersøgelsen viser, at det kun er fire ud af ti, som siger direkte fra, når deres grænser bliver overskredet. Godt hver femte bider det i sig.

Ifølge kønsforsker Anette Borchorst er det vigtigt at sige fra, allerede første gang du oplever, dine grænser bliver overskredet.

”Det starter ofte med, at der bliver sendt friske bemærkninger afsted, og så eskalerer det over tid og kan ende i regulær verbal eller fysisk seksuel chikane”, siger hun.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne