Omringet af familie og venner blev kokken Christian Bind hædret af den franske ambassadør for sit store bidrag gennem sine 40 år i Danmark til udbredelsen af fransk gastronomi. Det skete, da han blev gjort til officer af den franske orden "Mérite Agricole". Til udnævnelsen i København havde Christian Bind også inviteret nogle af de kokke, som har betydet meget for hans karriere, samt familie og venner.

”Det er ikke tilfældigt, hvilke mennesker jeg har inviteret med i dag. I har alle betydet noget særligt for mig i mit liv, så tak for det. Min danske og franske familie har hjulpet mig meget gennem min karriere. Der har været mange aflysninger til konfirmationer, fødselsdage, fester, skoleopvisninger, og forældremøder, hvor jeg ikke har kunnet være med på grund af mit arbejde, men vi har fået nogle dejlige børn. Så lad være at tage til forældremøder”, var Christian Binds råd til alles morskab.

Den flotte franske orden kan alle fremtidige gæster på Restaurant Bind i Sønderhav komme til at nyde. Christian Bind har nemlig ingen planer om at gemme den væk. Den skal hænge i restauranten, så alle gæster kan se den.

Har du fået læst?

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne