Omringet af familie og venner blev kokken Christian Bind hædret af den franske ambassadør for sit store bidrag gennem sine 40 år i Danmark til udbredelsen af fransk gastronomi. Det skete, da han blev gjort til officer af den franske orden "Mérite Agricole". Til udnævnelsen i København havde Christian Bind også inviteret nogle af de kokke, som har betydet meget for hans karriere, samt familie og venner.

”Det er ikke tilfældigt, hvilke mennesker jeg har inviteret med i dag. I har alle betydet noget særligt for mig i mit liv, så tak for det. Min danske og franske familie har hjulpet mig meget gennem min karriere. Der har været mange aflysninger til konfirmationer, fødselsdage, fester, skoleopvisninger, og forældremøder, hvor jeg ikke har kunnet være med på grund af mit arbejde, men vi har fået nogle dejlige børn. Så lad være at tage til forældremøder”, var Christian Binds råd til alles morskab.

Den flotte franske orden kan alle fremtidige gæster på Restaurant Bind i Sønderhav komme til at nyde. Christian Bind har nemlig ingen planer om at gemme den væk. Den skal hænge i restauranten, så alle gæster kan se den.

Har du fået læst?

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

IT-mand overtager konference- og feriecenter

Iværksætteren Allan Bruhn overtager Kysthusene i Gilleleje efter Leif & Frederik Arnesen, som har ejet og drevet stedet i knap 10 år. Kysthusene består blandt andet af et konferencecenter med restaurant og overnatningsmuligheder for op til 250 personer, indendørs- og udendørs pools, strandcafé og adgang til moderniserede feriehuse, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne