To ud af tre virksomheder i hotel- og restauranterhvervet fortæller i en ny HORESTA-analyse, at de har haft problemer med at rekruttere medarbejdere det seneste år. Ser man isoleret på de mindre virksomheder, er det næsten 80 pct., der har kæmpet med at besætte stillinger i perioden.

Kold College sætter, i samarbejde med Akon, fokus på hvordan restaurationsbranchen i fremtiden kan forsætte med at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft og hvordan vi bliver klar til modtage generation Z og Y, der er på vej ind.

Blandt oplægsholderne er HORESTAs uddannelseschef Marianne Kragh, som vil fortælle om nye kompetencekrav med gæsten i fokus.

Deltagelse koster 1.595 kr., og sidste frist er mandag den 10/9

Læs mere og tilmeld dig her.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Hvem får lettere adgang til udenlandsk arbejdskraft?

Regeringen, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet er enige om, at der i tillæg til den gældende såkaldte positivliste udarbejdes en ny supplerende positivliste omfattende stillinger på minimum faglært niveau på områder, hvor der er mangel på arbejdskraft.

Ja tak! Få støtte til medarbejdernes efteruddannelse

I projektet ’Ja tak til efteruddannelse’ har HORESTA i løbet af det sidste halve år været på besøg hos både små, mellemstore og store virksomheder, og fortalt om de muligheder, der er for at få medarbejdere efteruddannet samt mulighederne for tilskud fra Kompetenceudviklingsfonden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne