Så længe der har været TV, så længe har kokke trådt ind på skærmen og inspireret madvanerne i verdens husstande. Og profilerne er mange. Hos nogen er konceptet hjemlig hygge, mens andre programmer drives af raseriudbrud, skriver den engelske avis The Guardian.

Madanmelder fra selv samme avis, Tim Hayward, skriver et disse tv-kokke snart er saga blot. Han tror ikke længere på konceptet, selvom madprogrammer på Netflix og Youtube hitter. 

”Problemet er, at TV-produktionerne har gjort kokkene til kendisser, og de bringer ikke nyt talent til skærmen,” skriver han.

Talenterne er tilmed ikke længere interesserede i at blive et folkeeje og gå på kompromis med deres gastronomiske passion, fordi producenterne kræver folkelighed, nærvær og kommunikation alle kan forstå i stuerne. I sidste ende er det deres personlighed de sælger, og ikke deres madlavning fastslår The Guardians madanmelder.

Læs hele historien her.

Copydan tilbyder gratis kanaler

Vil din virksomheder tilbyde gæsterne flere TV-muligheder? Så kan I nu benytte muligheden fra Copydan Verdens TV, som giver en række gratiskanaler resten af året. Man skal kontakte kontakt@verdenstv.dk med oplysningerne om, hvilke ekstra Copydan-kanaler virksomheden ønsker med i sit kanaludvalg.

Kendis-kok: "Jeg fik to timer til at overføre 62 mio. kr."

Den kendte tv-kok og kogebogsforfatter Jamie Oliver måtte gribe dybt og meget hurtigt i egne lommer for at redde sin restaurantkæde Jamie's Italian sidste år. Jamie's Italien var ved at gå neden om og hjem, og for første gang fortæller briten nu til Financial Times, hvor tæt han reelt var på at måtte dreje nøglen om.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne