Med et stort greb i pengekassen er amerikanske Coca-Cola gået ind på den internationale kaffemarked. Cola-Cola køber den britiske Costa-kæde for 5,1 mia. dollars, svarende til 32,5 mia. kr. Sælgeren er det britiske selskab Whitbread Plc.

"Købet vil give Coca-Cola en stærk kaffeplatform i store dele af Europa, Asien, Mellemøsten og Afrika med muligheder for yderligere ekspanion," skriver Coca-Cola i en meddelelse om opkøbet.

Costa-aktiviterne inkluderer ifølge Coca-Cola et førende brand, næsten 4000 caféer, kaffeautomater, kaffeprodukter til hjemmebrug og Costas avancerede kafferisteri. Costa blev stiftet i 1971 og har aktiviteter i over 30 lande.

Har du fået læst?

Dansk barkæmpe køber op i Aarhus

Opkøbsivrige Rekom Group har netop fået fangst igen. Selskabet overtager London Bar i Aarhus, ifølge CVR-registret. Det er stifter af cocktailbaren Steffan Trie, der sælger baren, skriver FødevareWatch.dk.

Berømt københavnsk hotel solgt

De omkring 100 aktionærer i selskabet CAH Holding A/S sælger alle deres aktier i datterselskabet CAH A/S til det svenske Midstar Hotels, der ejer 25 hoteller i Danmark, Norge og Sverige, heraf allerede tre i Danmark, skriver Standby.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne