Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Først åbnede han sushikæden Karma Sushi i 2007, så den mexicanske restaurantkæde Vaca i 2015 - og nu er iværksætteren Morten Hansson på vej med yderligere seks-otte restaurantkæder, der skal bredes ud i udlandet. Det skriver Food-supply.dk.
Det oplyser kommunikationschef Karina Bergmann fra Morten Hanssons virksomhed Kuyashii, der står bag Karma Sushi og Vaca.
I første omgang gælder det et nyt koncept, som er godt i gang med at blive udformet. Tingene er købt hjem, og den nye kæde bliver formentlig rullet ud i Danmark inden årets udgang, fortæller Karina Bergmann uden at sætte antal på de nye spisesteder.
Men under alle omstændigheder har Kuyashii planer om at rykke til udlandet i 2020. Først Norge, Sverige og Tyskland med Karma Sushi og Vaca, og senere med seks-otte forskellige koncepter, konstaterer hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny chef og renovering skal løfte Odder Parkhotel
27-06-2025
-
Stena Line og Strawberry færdige med stor hotelrenovering i Frederikshavn
27-06-2025
-
Core Hospitality ansætter ny CFO for at styrke nordisk vækst
27-06-2025
-
Brune turistskilte lokker tusindvis af gæster til museer og oplevelser
27-06-2025
-
København forbyder turistbusser at standse ved Gefionspringvandet
27-06-2025
-
London klar til selvkørende taxier fra 2026
27-06-2025