Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kvalitetsburgere til overkommelige priser. Sådan beskriver Grillen Burgerbar selv sit koncept, der de seneste år er vokset til en kæde af otte restauranter landet over.
Men efter at have oplevet det ene overskud efter det andet siden stiftelsen i 2013, har selskabet bag burgerkæden nu for første gang underskud.
Grillen Group ApS kom således ud af 2017/2018 med et underskud efter skat på næsten en halv mio. kr.
"Gruppens restauranter leverer samlet set et utilfredsstillende resultat for 2017/2018," står der i et nyt regnskab fra Grillen Group ApS.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025