I år var juryen ikke et sekund i tvivl; Social Cantinas koncept er så klart og eksekveret så flot, at der ikke herskede nogen tvivl om, at de skulle have årets Kantinepris, skriver Landbrug & Fødevarer.

Mathias Holts fra ’Social Cantina’ hos Københavns Kommunes Socialforvaltning i Brønshøj er en både glad – og overrasket – vinder af prisen:

”Jeg synes, det er dejligt, at vi det arbejde, vi gør hver dag, bliver anerkendt. Og så er sådan en pris jo med til at skubbe lidt på fordommene over, hvad en kantine egentlig kan,” siger han.

Mathias Holt driver Social Cantina med Rasmus Kofoed Christensen og Mikkel H. Olsen, der begge har været på podiet i Årets Kok-konkurrencen.

Har du fået læst?

Tilfredsstillende regnskab hos kantinekoncern

Finske Fazer Groups danske datterselskab Fazer Food Services A/S, der driver kantiner, præsterede i 2017 en omsætning på i alt 708,6 mio. kr. Det var 21,3 mio. kr. lavere end året før. Bundlinjen lød på 34,2 mio. kr. fremgår det af virksomhedens regnskab, skriver FødevareWatch.

Regeringen dropper udlicitering af fodboldklubbers kantiner

En arbejdsgruppe under regeringen har kigget på mulighederne for at udlicitere foreningernes kantiner i et forsøg på at bekæmpe konkurrencen mellem private erhvervsdrivende og det offentlige, som er blevet kritiseret for at være en ulige kamp.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne