Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Igen i år afholdte Hotel og Restaurant på College360 Midtjysk Mesterskab for Kokke- og Tjenerelever. I alt dystede 10 kokke og 7 tjenere mod hinanden i de klassiske discipliner i køkken og restaurant i løbet af dagen.
Kokkene serverede udsøgte hovedretter med laks for dommerpanelet, der i år bestod af Anas Amin fra De Fyrretyve Røvere, Mette Hvarre Gassner fra Restaurant Ti Trine Ned, Lasse Starup fra Restaurant Memu og Bryan Francisco fra Restaurant Møhr. De fik også lov til at smage på kokkenes forskellige tolkninger af desserter med pandekagen som hovedelement på tallerknerne.
Tjenerne fik blandt flere discipliner deres borddækning, cocktails og flambering bedømt af dette års tjenerdommere fra hele landet: Tabita Mortensen fra Dagmar, Emma Hansen fra Remouladen, Kim Thygesen fra Le Trois, Christian Neve fra Domestic og Karina Kannegaard fra Restaurant Ti Trin Ned. Overdommer Karl Otto Schmidt fra Le Gordon Bleu sørgede for, at alt gik til på en fair og retfærdig måde.
Efter mange timers konkurrence blev spændingen endeligt udløst, og vinderne af Midtjysk Mesterskab 2018 blev:
Kokke
1.pladsen: Marie Ipsen fra Det ny Kronborg
2.pladsen: Louise Rosenvinge Lodahl fra Vrads Station
3.pladsen: Marc Kaalund fra Fru Larsen
Tjenere
1.pladsen: Mathias Breinholt fra Domestic
2.pladsen: Rasmus Dalgaard fra Molskroen
3.pladsen: Thorbjørn Riisgaard fra Lyng Dal
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025