I 2017 trakterede Madkastellet mere end 70.000 gæster - alene til events. 2018 tegner til at blive et lige så travlt år. Til at styre slagets gang er Jaakko Holopainen netop ansat som ny køkkenchef. Jaakko har mere end 25 års brancheerfaring, senest fra en stilling som Catering Executive hos Mærsk. Rasmus Pors, stifter og partner i Madkastellet, siger:

”Jaakko har solid erfaring - fra startups og fine dining til kæderestauranter og kantiner - og passer perfekt til vores sammensatte forretning. Vi laver arrangementer på egne venues, men rykker lige så tit ud til andre lokationer. Jaakko er hyret for at sikre, at vi til stadighed leverer den kvalitet og service, vi er kendt for, og for at gøre os endnu skarpere på det, vi er gode til.”

Jaakko fik sin ilddåb få dage efter han startede på posten. Her skulle han bespise 3.000 gæster fordelt på ni arrangementer på lige så mange steder - alle med forskellige menuer. Han siger:

”Det var som at drive flere store a la carte restauranter på én aften, og jeg nød at opleve, hvordan teamet leverede,” og fortsætter:

 

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne