Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Dragsholm Slot optages i den prestigefyldte hotel- og restaurantguide Relais & Châteaux og bliver dermed del af en forening, der rummer hotel- og restaurantscenens verdenselite.

Med optagelsen indfrier Dragsholm Slot en mere end ti år gammel ambition. Slottet blev godkendt efter en længere ansøgningsproces, der har budt på uanmeldte inspektørbesøg og nøje gennemgange af slot, restauranter, hotelværelser, værtskab og service.

Dragsholm er kun den andet danske virksomhed, der er optaget i Relais & Châteaux. Den første var Falsled Kro.

Foreningen blev etableret i Frankrig i 1954 og tæller i dag godt 500 medlemmer i 60 lande.

Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme

Et nyt rådgivende udvalg med gastronomiske topprofiler som Rasmus Munk og Kenneth Toft-Hansen skal sikre, at dansk gastronomi i højere grad omsættes til turismevækst. Regeringen bakker op med 40,5 mio. kr.

Log ind