Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, siger man. Og det kunne godt gå hen at blive en selvopfyldende profeti for det nye spiseri, der netop hedder Godtfolk og lige er åbnet ved Rådhuspladsen i København.

”Det her er et ærligt sted, hvor man kan få gedigen mad uden så meget bullshit”, siger Stig Roer, der er indehaver og tidligere drivkraft bag de populære cafeer Auto, Taxa og Pixie i København.

”Det skal føles rart at være her. Vi brander os bare på god mad med gode råvarer, og så prøver vi at skabe noget af den brokvartersstemning, som København er kendt for”.

Godtfolk er en del af Hotel Alexandra, som ligger lige ved siden af, og det betyder, at der er morgenmad hver dag fra kl. 7, hvor husmorkokken Dorte rigger an med hjemmelavede marmelader og nutella til surdejsbrødet fra Il Buco.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

TDC-direktør bliver formand for Sushi-kæde

Koncerndirektør i TDC Jens Aaløse er blevet bestyrelsesformand i sushikæden Stick 'n' Sushi. Her skal han ifølge Børsen være med til at øge tilstedeværelsen på det tyske marked, hvor Sticks 'n' Sushi i dag har en restaurant.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne