Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, siger man. Og det kunne godt gå hen at blive en selvopfyldende profeti for det nye spiseri, der netop hedder Godtfolk og lige er åbnet ved Rådhuspladsen i København.

”Det her er et ærligt sted, hvor man kan få gedigen mad uden så meget bullshit”, siger Stig Roer, der er indehaver og tidligere drivkraft bag de populære cafeer Auto, Taxa og Pixie i København.

”Det skal føles rart at være her. Vi brander os bare på god mad med gode råvarer, og så prøver vi at skabe noget af den brokvartersstemning, som København er kendt for”.

Godtfolk er en del af Hotel Alexandra, som ligger lige ved siden af, og det betyder, at der er morgenmad hver dag fra kl. 7, hvor husmorkokken Dorte rigger an med hjemmelavede marmelader og nutella til surdejsbrødet fra Il Buco.

Hotel åbner nyt spisested

Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

Madens Folkemøde vælger ny bestyrelsesformand

Tidligere borgmester i Lejre Mette Touborg, der har rødder i det vestjyske landbrugsland, er blevet valgt som ny bestyrelsesformand i Foreningen Madens Folkemøde, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne