Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, siger man. Og det kunne godt gå hen at blive en selvopfyldende profeti for det nye spiseri, der netop hedder Godtfolk og lige er åbnet ved Rådhuspladsen i København.

”Det her er et ærligt sted, hvor man kan få gedigen mad uden så meget bullshit”, siger Stig Roer, der er indehaver og tidligere drivkraft bag de populære cafeer Auto, Taxa og Pixie i København.

”Det skal føles rart at være her. Vi brander os bare på god mad med gode råvarer, og så prøver vi at skabe noget af den brokvartersstemning, som København er kendt for”.

Godtfolk er en del af Hotel Alexandra, som ligger lige ved siden af, og det betyder, at der er morgenmad hver dag fra kl. 7, hvor husmorkokken Dorte rigger an med hjemmelavede marmelader og nutella til surdejsbrødet fra Il Buco.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne