Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, siger man. Og det kunne godt gå hen at blive en selvopfyldende profeti for det nye spiseri, der netop hedder Godtfolk og lige er åbnet ved Rådhuspladsen i København.

”Det her er et ærligt sted, hvor man kan få gedigen mad uden så meget bullshit”, siger Stig Roer, der er indehaver og tidligere drivkraft bag de populære cafeer Auto, Taxa og Pixie i København.

”Det skal føles rart at være her. Vi brander os bare på god mad med gode råvarer, og så prøver vi at skabe noget af den brokvartersstemning, som København er kendt for”.

Godtfolk er en del af Hotel Alexandra, som ligger lige ved siden af, og det betyder, at der er morgenmad hver dag fra kl. 7, hvor husmorkokken Dorte rigger an med hjemmelavede marmelader og nutella til surdejsbrødet fra Il Buco.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne