Torsdag har den store norske Orkla-koncern endnu en gang underskrevet et bemærkelsesværdigt opkøb i fødevarebranchen.

Tilbage i de tidligere forår var der danske pizzaer på menuen, da koncernen overtog majoriteten i Gorms Pizza, og nu har konglomeratet så sikret sig alle aktierne i pendanten Kotipizza Group Oyj, som er Finlands største pizzakæde.

Ifølge en meddelelse fra Orkla er alle undtagen én af de 280 restauranter i kæden i dag drevet som franchise-restaurant.

"Kotipizza Group er et godt drevet selskab med en dygtig ledelse og en velfungerende franchise-model. Opkøbet af Kotipizza Group er i tråd med vores strategiske ambition om at vokse i kanaler med højere vækst end traditionel dagligvarehandel, og vi ser et godt match mellem de to selskaber," udtaler Orklas koncernchef Peter A. Ruzicka.

Hotel åbner nyt spisested

Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne