Torsdag har den store norske Orkla-koncern endnu en gang underskrevet et bemærkelsesværdigt opkøb i fødevarebranchen.

Tilbage i de tidligere forår var der danske pizzaer på menuen, da koncernen overtog majoriteten i Gorms Pizza, og nu har konglomeratet så sikret sig alle aktierne i pendanten Kotipizza Group Oyj, som er Finlands største pizzakæde.

Ifølge en meddelelse fra Orkla er alle undtagen én af de 280 restauranter i kæden i dag drevet som franchise-restaurant.

"Kotipizza Group er et godt drevet selskab med en dygtig ledelse og en velfungerende franchise-model. Opkøbet af Kotipizza Group er i tråd med vores strategiske ambition om at vokse i kanaler med højere vækst end traditionel dagligvarehandel, og vi ser et godt match mellem de to selskaber," udtaler Orklas koncernchef Peter A. Ruzicka.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Restaurantkæde får medhold i principiel sag

I februar beskrev Fødevarestyrelsens kontrollanter, hvordan medarbejderne hos Bone’s tog den salat, der ikke var blevet spist fra buffeten ved lukketid, og kørte det på køl om aftenen. Dagen efter gennemgik alle produkter en kritisk kontrol på udseende, konsistens, lugt og smag – og var alt fortsat frisk, blev produkt anvendt med andre friske produkter. Det skriver BT.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne