Daniel Barslund stopper som adm. direktør for Svaneke Bryghus med udgangen af juli 2018, hvor han i stedet tiltræder som direktør i familiens koncernvirksomhed Ocean Prawns.

”Den kommende direktør, som vi skal ud og finde nu, overtager en sund forretning med et højt drive og meget dygtige kolleger, som jeg kommer til at savne”, fortæller Daniel Barslund. ”Nu er tiden kommet, hvor jeg har lyst til nye udfordringer, og dette træk har været undervejs i flere år”.

Daniel Barslund har i de seneste år brugt mere tid på bestyrelsesarbejde i flere af Ocean Prawns koncernens virksomheder, ligesom han i højere grad har involveret sig i koncernens drift.

”For mig er det et fantastisk privilegium at komme tættere på Ocean Prawns, og den forretning min far har skabt, og som jeg er vokset op med. Det er med en vis ydmyghed, men jeg glæder mig til at tage fat på de mange nye arbejdsopgaver”, afslutter Daniel Barslund.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

30-årig tror på potentialet i forpagtning

Den nye forpagter på værtshuset Åstuen i Tørring, 30-årige Kasper Hertz Ølholm, er fuld af optimisme. Han overtog i begyndelsen af august forpagtningen af Åstuen, der forinden havde været lukket i en måneds tid, skriver HSFO.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne