Daniel Barslund stopper som adm. direktør for Svaneke Bryghus med udgangen af juli 2018, hvor han i stedet tiltræder som direktør i familiens koncernvirksomhed Ocean Prawns.

”Den kommende direktør, som vi skal ud og finde nu, overtager en sund forretning med et højt drive og meget dygtige kolleger, som jeg kommer til at savne”, fortæller Daniel Barslund. ”Nu er tiden kommet, hvor jeg har lyst til nye udfordringer, og dette træk har været undervejs i flere år”.

Daniel Barslund har i de seneste år brugt mere tid på bestyrelsesarbejde i flere af Ocean Prawns koncernens virksomheder, ligesom han i højere grad har involveret sig i koncernens drift.

”For mig er det et fantastisk privilegium at komme tættere på Ocean Prawns, og den forretning min far har skabt, og som jeg er vokset op med. Det er med en vis ydmyghed, men jeg glæder mig til at tage fat på de mange nye arbejdsopgaver”, afslutter Daniel Barslund.

Har du fået læst?

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne