Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Daniel Barslund stopper som adm. direktør for Svaneke Bryghus med udgangen af juli 2018, hvor han i stedet tiltræder som direktør i familiens koncernvirksomhed Ocean Prawns.

”Den kommende direktør, som vi skal ud og finde nu, overtager en sund forretning med et højt drive og meget dygtige kolleger, som jeg kommer til at savne”, fortæller Daniel Barslund. ”Nu er tiden kommet, hvor jeg har lyst til nye udfordringer, og dette træk har været undervejs i flere år”.

Daniel Barslund har i de seneste år brugt mere tid på bestyrelsesarbejde i flere af Ocean Prawns koncernens virksomheder, ligesom han i højere grad har involveret sig i koncernens drift.

”For mig er det et fantastisk privilegium at komme tættere på Ocean Prawns, og den forretning min far har skabt, og som jeg er vokset op med. Det er med en vis ydmyghed, men jeg glæder mig til at tage fat på de mange nye arbejdsopgaver”, afslutter Daniel Barslund.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind