Daniel Barslund stopper som adm. direktør for Svaneke Bryghus med udgangen af juli 2018, hvor han i stedet tiltræder som direktør i familiens koncernvirksomhed Ocean Prawns.

”Den kommende direktør, som vi skal ud og finde nu, overtager en sund forretning med et højt drive og meget dygtige kolleger, som jeg kommer til at savne”, fortæller Daniel Barslund. ”Nu er tiden kommet, hvor jeg har lyst til nye udfordringer, og dette træk har været undervejs i flere år”.

Daniel Barslund har i de seneste år brugt mere tid på bestyrelsesarbejde i flere af Ocean Prawns koncernens virksomheder, ligesom han i højere grad har involveret sig i koncernens drift.

”For mig er det et fantastisk privilegium at komme tættere på Ocean Prawns, og den forretning min far har skabt, og som jeg er vokset op med. Det er med en vis ydmyghed, men jeg glæder mig til at tage fat på de mange nye arbejdsopgaver”, afslutter Daniel Barslund.

Har du fået læst?

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Peter Hansen forlod sidste sommer Danmarks største hotelkæde, Scandic, hvor han var salgsdirektør for corporate og MICE. Nu er han netop tiltrådt som konsulent for Comwell med blandt andet fokus på Comwell Aarhus, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

IT-mand overtager konference- og feriecenter

Iværksætteren Allan Bruhn overtager Kysthusene i Gilleleje efter Leif & Frederik Arnesen, som har ejet og drevet stedet i knap 10 år. Kysthusene består blandt andet af et konferencecenter med restaurant og overnatningsmuligheder for op til 250 personer, indendørs- og udendørs pools, strandcafé og adgang til moderniserede feriehuse, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne