Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Et nyt madlaboratorium i Vejle er det første af sin slags i Danmark, og trækker blandt andet på erfaringer fra de andre nordiske lande, der har haft lignende kulinariske laboratorier i flere år. Det skriver Mikropol Vejle, der også kan fortælle at den mangeårige leder af Danmarks kokkelandshold, Per Mandrup, skal stå i spidsen for det nye gastronomiske laboratorium.
”Gastronomer og fødevareproducenter vil få adgang til vores viden, ligesom de kan vælge mellem en masse kursusmuligheder, hvor jeg og andre madeksperter vil agere inspirerende medspillere i virksomhedernes arbejde med at udvikle nye og spændende madprodukter,” siger Per Mandrup.
Borgmester Jens Ejner Christensen er begejstret for det nye laboratorium.
”At det er lykkedes at få den tidligere leder af kokkelandsholdet til at stå i spidsen for Vejles nye madlaboratorium, vidner om de høje ambitioner, vi har på fødevareområdet, og jeg håber, at fødevarevirksomheder fra nær og fjern vil få smag for mulighederne i Culinary Institute by VejleErhverv. De er lige til at sætte tænderne i,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tennisikon i ny storinvestering af Joe & The Juice: Vil åbne egne butikker
18-12-2025
-
Visit Denmark-direktør skal styrke turismens stemme i Europa
18-12-2025
-
Aarhus halverer erhvervsturisme-støtte midt i hotelboom
18-12-2025
-
Erkender ulovlig støtte til Arena Næstved: HORESTA kræver handling i hele Danmark
18-12-2025
-
HORESTA: EU-regler bør følges op med skarpere krav til Airbnb
18-12-2025
-
Dining Week 2026: Hele landet dækkes op til gastronomisk festival
18-12-2025
-
HORESTA kritiserer forslag om at bremse hotelvækst i Indre By
18-12-2025
-
Norrlyst overtager fuldt ejerskab af bagerivirksomhed
18-12-2025
-
Luksusturismen vokser markant i Danmark og Sverige
18-12-2025