Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bøfkæden Restaurant Flammen må se overskuddet vige væsentligt tilbage i 2017. Det skriver Børsen, der har fået adgang til resultatet før skat ifølge, Fødevarewatch.
Det går tilbage fra rekordhøje 42 mio. kr. før skat i 2016 til 19 mio. kr. sidste år.
Tilbagegangen skyldes, at kæden satser hårdt på at slå gennem på det tyske marked, fortæller direktør Martin Rosenfeldt Sunddal.
"Det er ikke en positiv udvikling på de helt hårde tal, men strategien var at investere massivt for at være klar til at tage det næste skridt," siger han til Børsen og oplyser, at satset på Tyskland foreløbigt har kostet omkring 20 mio. kr.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Zleep Hotel rebrandes til Four Points Flex i samarbejde med Marriott
08-10-2024
-
Ny forskning: Klimaforandringer truer dansk turisme
08-10-2024
-
Danske Hoteller satser på Green Key
08-10-2024
-
Café-strid: Lars Seier Christensen i tvist med Københavns Kommune
08-10-2024
-
Aalborg-hotel skifter ejer efter millionhandel
08-10-2024
-
Dobbelt-hotel i Nordhavn søger ny direktør
08-10-2024
-
Minister søger idéer til 200 mio. kr. til turismeudvikling
08-10-2024