Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den danske familieejede kæderestaurant Flammen, der har sønderjyske rødder, har netop åbnet sin første tyske restaurant. I forvejen prøver danske kæder som Mash og Sticks'n'Sushi kræfter med det tyske marked, skriver Flensborg Avis.
Flammens restaurant, der har adresse i Hamborg, må meget gerne få følgeskab af flere og blev først født efter næsten tre års veer.
”Vi har brugt mange penge på at få undersøgt markedet. Der var flere hurdler, end vi først antog. Det viser sig heldigvis, at vi i Hamborg stort set er alene med vores måde at gøre tingene på”, siger direktør Elias Grøftholdt Tychsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025