Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det kræver energi at drive en restaurant, og dertil kræver det strøm. Men nu har den danske restaurantkæde Cofoco gjort sit for at fylde så lidt som muligt i branchens samlede energiforbrug.
Tilbage i 2016 meldte virksomheden ud, at den var i gang med at anlægge en solcellepark i samarbejde med solenergiselskabet Better Energy. Planen var, at anlægget skulle gøre Cofocos 13 restauranter uafhængige af klimabelastende energi.
Nu er tiden så kommet til, at Cofoco som den første danske restaurantkæde kan bryste sig af at have taget en hundrede procents omstilling til solenergi.
”Vi vil gerne være den bedst fungerende restaurantkæde i Danmark. Det handler selvfølgelig om bundlinje, men det handler også om, at man tager et socialt ansvar. Det viser, vi kan forenes med det her tiltag,” siger medejer af Cofoco August Lund.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025