Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

”Vi er både vildt overraskede og glade,” siger Kristian Baumann, som er køkkenchef og medejer af 108 – også kendt som Nomas toer – i Strandgade, efter det er blevet offentliggjort, at restauranten er rykket ind på en 98. plads på restauranternes verdensrangliste Worlds 50 Best Restaurants. Det er første gang, at restauranten, der er endnu ikke har eksisteret i to år, optræder på listen.

Med på dette års ”boblerliste” på en 71. plads er restaurant Relæ i Jægersborgsgade, som dermed er faldet 32 pladser fra nr. 39 i 2017.

Kadeau København, som sidste år var nr. 94, er ikke at finde på boblerlisten i år. Det kan enten betyde, at restauranten med de bornholmske rødder er rykket op blandt de 50 bedste, som afsløres i Bilbao den 19. juni, eller at den er røget helt ud.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind