Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
"Jeg er sindssygt glad og stolt", siger en begejstret Nicklas Garcia Christensen, efter at han netop har afrundet sin kokkeeksamen med et 12-tal og derudover har gjort det så overbevisende igennem hele sin uddannelse på erhvervsskolen Kold College i Odense, at han er blevet hædret med en sølvmedalje:
"Sølvmedaljen viser, at hvis man arbejder hårdt og har hjertet med, så er rigtigt meget muligt. Jeg ser medaljen som et stort skulderklap til min faglige formåen, men det er ligeså meget en anerkendelse af de kolleger på Munkebjerg Hotel, der har inspireret og formet mig til den kok, jeg er i dag", fortæller 27-årige Nicklas Garcia Christensen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025