Trinity Hotel & Konference Center tog i sidste uge afsked med sin adoptivklasse fra Ådalskolen, en flok unge mennesker med specielle behov, som nu efter 9. klasse skal videre i livet.

Siden 2015 har klassen været med til projekter om bl.a. madspild, en avisudgivelser, jobtræning som tjener, kok, opvasker og ”stuepiger”.

Kulminationen på forløbet var, da Trinity Hotel & Konference Center blev tildelt CSR People Prize 2017 for sit store CSR-arbejde, herunder bl.a. arbejdet med udsatte unge. TV-Glad udarbejdede i samarbejde med klassen en video, der indgik i nomineringen og to elever fra klassen var med på scenen, da prisen blev overrakt af HKH Prins Joachim.

Trinity Hotel & Konference Center adopterer en ny skoleklasse fra Ådalsskolen efter sommerferien.

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Guides: Sådan inddrager du medarbejderne i kampen mod madspild

Ved du, hvor det meste madspild opstår i din virksomhed? Og hvordan inddrages medarbejderne i at håndterer problemet? Som en del af HORESTAs nye madspildsprojekt køres der en række indsatser for at inspirere virksomhederne til at nedbringe madspildet og gøre det til et fælles projekt blandt medarbejderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne