Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Trinity Hotel & Konference Center tog i sidste uge afsked med sin adoptivklasse fra Ådalskolen, en flok unge mennesker med specielle behov, som nu efter 9. klasse skal videre i livet.

Siden 2015 har klassen været med til projekter om bl.a. madspild, en avisudgivelser, jobtræning som tjener, kok, opvasker og ”stuepiger”.

Kulminationen på forløbet var, da Trinity Hotel & Konference Center blev tildelt CSR People Prize 2017 for sit store CSR-arbejde, herunder bl.a. arbejdet med udsatte unge. TV-Glad udarbejdede i samarbejde med klassen en video, der indgik i nomineringen og to elever fra klassen var med på scenen, da prisen blev overrakt af HKH Prins Joachim.

Trinity Hotel & Konference Center adopterer en ny skoleklasse fra Ådalsskolen efter sommerferien.

Hotellerne i Fredericia melder om gode overnatningstal

Hotel Fredericia og Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia melder om en rekordsommer og ser ind i et fantastisk 2023. Det gælder også inden for erhvervsturisme, hvor begge peger på samarbejdet med Experience Fredericia, som en af årsagerne til succes, skriver Fredericiaavisen.dk.

Sunset Boulevard planter 5.000 træer i Greve

I efteråret 2020 besluttede Sunset Boulevard derfor at fjerne alle plastikdimser, papirmøller og andet legetøj fra børnemenuen. I stedet bidrager gæsterne nu til etablering af folkeskove, når de køber en børnemenu i restauranterne. Nu er ikke mindre end 203.680 træer sat i jorden i eller omkring otte danske byer. Det svarer til et samlet areal på over 80 fodboldbaner, skriver Sn.dk.

Log ind