Hotel Fredericia og Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia melder om en rekordsommer og ser ind i et fantastisk 2023. Det gælder også inden for erhvervsturisme, hvor begge peger på samarbejdet med Experience Fredericia, som en af årsagerne til succes, skriver Fredericiaavisen.dk.

”Vi synes, at der er mange ting, der går i den rigtige retning lige nu. Vi har haft de bedste måneder i den tid, vi har drevet hotellet her, hvilket vil sige udsolgt på alle hylder. Det er der flere grunde til, en af dem er Experience Fredericia, der har været ude at markedsføre Fredericias hoteller samlet, og samtidig stået for en salgsindsats, der har trukket nye konferencer til området,” fortæller hoteldirektør Einar Kring.

Det er kombinationen af ændrede rejse- og feriemønstre, men også lokationen, der gør udslaget.

Læs hele historien her.

Hotelkoncern mistede data i hackerangreb

Koncernen Intercontinental Hotels Group (IHG), der omfatter Holiday Inn og 17 andre varemærker, er blevet ofre for et cyberangreb, der betød, at kunderne i en periode ikke kunne hverken booke værelser eller foretage check-in via internettet, skriver Standby.dk.

Presset erhvervsliv kræver lavere moms og elafgift

Regeringen har ikke større støtteordninger på vej til erhvervslivet. Det fortæller erhvervsminister Simon Kollerup (S) til Berlingske, hvor han også lægger vægt på, at regeringen nødigt vil puste yderligere til inflationen.

Log ind