Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotel Fredericia og Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia melder om en rekordsommer og ser ind i et fantastisk 2023. Det gælder også inden for erhvervsturisme, hvor begge peger på samarbejdet med Experience Fredericia, som en af årsagerne til succes, skriver Fredericiaavisen.dk.

”Vi synes, at der er mange ting, der går i den rigtige retning lige nu. Vi har haft de bedste måneder i den tid, vi har drevet hotellet her, hvilket vil sige udsolgt på alle hylder. Det er der flere grunde til, en af dem er Experience Fredericia, der har været ude at markedsføre Fredericias hoteller samlet, og samtidig stået for en salgsindsats, der har trukket nye konferencer til området,” fortæller hoteldirektør Einar Kring.

Det er kombinationen af ændrede rejse- og feriemønstre, men også lokationen, der gør udslaget.

Læs hele historien her.

Dansk rejsegruppe får 11. hotel i Østrig

SkiGroup med Højmark Rejser har fået driften af firestjernet hotel i Tyrol. Dermed har gruppen 11 hoteller i Østrig, hvoraf man ejer seks. Der kigges som noget nyt også efter hoteller i andre lande.

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Log ind