Et tilbud om at få sendt en kok hjem i sit køkken og få serveret mad af samme person er hurtigt blevet populært blandt danskerne, og det har sendt omsætningen i vejret for opstartsvirksomheden Chefmade.

Efter at have omsat for 3,5 mio. kr. i sit første leveår regner selskabet, der driver Danmarks største platform for hjemlige restaurantoplevelser, med i indeværende år at omsætte for minimum 15 mio. kr. Det vil være en stigning på mere end 400 pct.

Ifølge Christoffer Tellefsen, der er medstifter af Chefmade, hænger den store vækst sammen med en god efterspørgsel rundt om i landet, samtidig med at der hele tiden kommer nye restauranter til platformen.

”Sagt på meget jysk går det godt. Og jeg tror endda, at de her 15 mio. kr. er rimelig lavt sat. Vi kan allerede se, at vores strategi med at det er restauranterne, der kommer hjem til folk, er blevet taget voldsomt godt imod. Vi kan også se, at flere af restauranterne ansætter nye kokke ene alene til at varetage området for private dining,” fortæller Christoffer Tellefsen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Sidste chance for at tilmelde sig Årets Kok 2020

Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne