Restaurant Krenkok i Odense er i øjeblikket lukket, og det bliver den ved med at være resten af juli måned med, fortæller stedets hjemmeside, på grund af "afholdelse af ferie og optimering af organisationen".

”Jeg valgte at træde ud, for det fungerede ikke sådan, som jeg havde håbet”, siger restaurantens chef, kok Mick Mehl Kjær.

Hvad der skal ske med Restaurant Krenkok afgøres af iværksætter Jesper Jungersen, der ejer selskabet bag.

”Vi skal have fundet en ny forpagter til at drive stedet videre. Det var ærgerligt, at Mick ikke var den rigtige”, siger Jesper Jungersen.

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Kokke og tjenere er i høj kurs

Hotel- og restauranterhvervet er nr. 2 på listen over erhverv med størst arbejdskraftmangel. Kokke er nr. 6 og tjenere nr. 10 på listen over jobtyper, som virksomhederne har størst udfordringer med at få besat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne