Restaurant Krenkok i Odense er i øjeblikket lukket, og det bliver den ved med at være resten af juli måned med, fortæller stedets hjemmeside, på grund af "afholdelse af ferie og optimering af organisationen".

”Jeg valgte at træde ud, for det fungerede ikke sådan, som jeg havde håbet”, siger restaurantens chef, kok Mick Mehl Kjær.

Hvad der skal ske med Restaurant Krenkok afgøres af iværksætter Jesper Jungersen, der ejer selskabet bag.

”Vi skal have fundet en ny forpagter til at drive stedet videre. Det var ærgerligt, at Mick ikke var den rigtige”, siger Jesper Jungersen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Konceptet holdt ikke: Stor kinesisk restaurant lukker i Aarhus

Den kinesiske restaurant-succes i Skanderborg, Rong Yu, prøvede i Aarhus. Men den gik ikke. I starten af januar åbnede den kinesiske restaurant Rong Yu, hvis ejere Wei Wei Zhou og Hong Tao Song i forvejen driver en stor kinesisk restaurant med samme navn og med plads til godt 200 gæster i Skanderborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne