Restaurant Krenkok i Odense er i øjeblikket lukket, og det bliver den ved med at være resten af juli måned med, fortæller stedets hjemmeside, på grund af "afholdelse af ferie og optimering af organisationen".

”Jeg valgte at træde ud, for det fungerede ikke sådan, som jeg havde håbet”, siger restaurantens chef, kok Mick Mehl Kjær.

Hvad der skal ske med Restaurant Krenkok afgøres af iværksætter Jesper Jungersen, der ejer selskabet bag.

”Vi skal have fundet en ny forpagter til at drive stedet videre. Det var ærgerligt, at Mick ikke var den rigtige”, siger Jesper Jungersen.

Dansk mesterkok får gurustatus inden for ledelse

Eric Vildgaard, køkkenchef på Jordnær, ligner det, han ikke er, men som han har været: en overtatoveret rocker i kingsize størrelse og med bogstaverne “H A T E” tatoveret på venstre hånds knoer – en advarsel om den propre næve, han har slået masser af gange. Sådan skriver Børsen.

Otte ud af ti vil ikke undvære kød på tallerkenen

Selv om salget af kød falder, så vil de fleste danskere nødigt helt undvære kød på tallerkenen. Det viser en undersøgelse, som Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet har foretaget, skriver Ritzau.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne