Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den Danske Spiseguide har offentliggjort de nominerede til guidens store priser. Vinderne findes i oktober.
Der skal blandt andet uddeles priser for:
Årets Gennembrud
Årets exotic/spicy restaurant
Årets grønne menu / restaurant
Årets Smørrebrød
Årets Frokostrestaurant
Årets Bistro/Brasseri 2018
Årets Fisk&Skaldyrsrestaurant 2018
Årets Bo&spis adresse 2018
Årets Tjenerprofil
Årets Restaurantchef
Årets Sommelier 2018
Årets Avec&Vinkort 2018
Årets Dessert 2018
Årets Souschef 2018:
Årets Ost
Årets Kokkeprofil
Årets restaurant
Se alle de nominerede her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025