Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den Danske Spiseguide har offentliggjort de nominerede til guidens store priser. Vinderne findes i oktober.
Der skal blandt andet uddeles priser for:
Årets Gennembrud
Årets exotic/spicy restaurant
Årets grønne menu / restaurant
Årets Smørrebrød
Årets Frokostrestaurant
Årets Bistro/Brasseri 2018
Årets Fisk&Skaldyrsrestaurant 2018
Årets Bo&spis adresse 2018
Årets Tjenerprofil
Årets Restaurantchef
Årets Sommelier 2018
Årets Avec&Vinkort 2018
Årets Dessert 2018
Årets Souschef 2018:
Årets Ost
Årets Kokkeprofil
Årets restaurant
Se alle de nominerede her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025