Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I bestræbelserne på at kunne kalde sig et bæredygtigt madhus vil cateringfirmaet Jespers Torvekøkken udskifte al sin engangsemballage med bæredygtigt emballage, der blandt andet bliver fremstillet af majs. Ambitionen er, at udskiftningen skal ske inden udgangen af 2018.
Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet, der laver selskabsmad, kantinedrift, frokostløsninger og convenience fra sine produktionslokaler i Søborg.
"Hos Jespers Torvekøkken arbejder vi fokuseret og ambitiøst med bæredygtighed, som er et dominerende element i vores strategi. Og her i 2018 har vi planer om flere tiltag, hvor bionedbrydeligt emballage er et af de tiltag, som vi nu er i færd med at implementere", udtaler adm. direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul, i meddelelsen.
I dag bruger Jespers Torvekøkken 1,5-2 mio. kr. årligt på engangsemballage. Et tal, cateringfirmaet regner med, vil blive fordoblet, når virksomheden overgår til bionedbrydeligt materiale, fremgår det.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025