Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Rundt på flere restauranter møder gæsterne ikke længere tjenere ved bordet. I stedet ligger der en tablet, hvor bestilling og betaling foregår uden dialog mellem personale og gæster, skriver nyhedsmediet Buzzfeed.
Flere restauranter går denne vej med deres koncept for at spare personale, indsamle data og levere en sjov oplevelse. Men nu oplever flere teknologiske forgængere, at det giver bagslag for deres restaurantanmeldelser.
På Smokey Bones i den amerikanske stat Ohio og hos den store kæde Chili’s er oplevelsesraten styrtdykket, selvom leveringen er hurtigere. Inden gæsterne går ud ad døren, rater de besøget på tabletten, og her dumper personalet. Tilsyneladende er forventningerne ikke afstemt mellem gæsterne og restauranterne. Tjenerne fortæller selv, at de har svært ved at give en ekstra god oplevelse, da de i konceptets ånd er i langt mindre kontakt med deres gæster. I flere tilfælde er det endt med, at restauranterne har vendt ryggen til medarbejdere, og enkelte er blevet fyret.
Læs hele artiklen her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025