Flere hoteller bygger et spaområde. Det er især konferencehotellerne, som lægger hus til møder i løbet af ugen, der vil have massører, dampbade og saunaer på programmet. Det skal få gæster til at komme af andre grunde end at holde forretningsmøder - og gerne i weekenderne, når arbejdsugen er overstået.

Marienlyst Strandhotel i Helsingør er et af de hoteller, som har satset på det nye forretningsområde, og det har bidraget til en fremgang i omsætningen på 35,1 procent i første halvår.

"Vi lykkes med at fylde vores hotel mandag til fredag, og fredag eftermiddag vil vi også gerne have, at der er en attraktion. Der ligger en spa lige til højrebenet," lyder det fra Michael Lauritsen, der er adm. direktør i Marienlyst Strandhotel i Helsingør.

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Skab oplevelser med dit brand

Som gæst i hotelkæden West Elm kan man lære at lave kunst med metal og svejsning i Austin, tage på tegnekurser og byvandringer i Charleston, og være med når der skal produceres unika tøj i Brooklyn

Få unik indsigt i det københavnske hotelmarked

Der er vækst på det københavnske hotelmarked, og mange nye værelser. Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019 vil en række brancheprofiler og eksperter give gøre jer klogere på, hvordan markedet ser ud i dag, og hvordan det vil udvikle sig de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne