Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Målet i et nyt restauratørfællesskab er at tage et større samfundsansvar, skriver Fødevarewatch.dk. Fællesskabet hedder Restauratørernes Garantiordning (Rega) og tæller i dag 17 restaurationer med 250-300 restauranter, 7.500 medarbejdere og en samlet omsætning på i alt 1,5 mia. kr.
Kim Rahbek, der talsmand i sammenslutningen samt næstformand i Sticks'n'Sushi, udtaler:
"Vi vil gerne have, at restaurationsbranchen ikke altid står for det dårlige. Vi vil have åbne bøger i forhold til, hvor maden kommer fra og hvilket klimaaftryk, det har på verden," siger Kim Rahbek, der i april lagde spisepindene på hylden i sushikæden for blandt andet at deltage i bæredygtighedsdebatten på fuld tid.
Læs hele historien på FødevareWatch.dk ($).
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025