Charlotte Frederiksen, Salgs- og Marketingschef på Marienlyst Strandhotel fylder 50 år, onsdag den 19. december. Hun kom i april sidste år til Marienlyst Strandhotel for sammen med ny direktør Michael Lauritsen at hæve hotellet til et helt nyt niveau.

De to kom begge fra hotelkæden Comwell, hvor de har arbejdet tæt sammen i flere år. Det er i høj grad lykkedes Charlotte Frederiksen og resten af teamet på Marienlyst Strandhotel at løfte det legendariske hotel til et helt nyt niveau – de kunne denne sommer præsentere et stærkt regnskab for 2018 med en stigning i omsætningen på 30 pct.

Charlotte Frederiksen er uddannet kok i 1989 på Dronning Louises Kro i Nivå og har de sidste 30 år høster erfaring inden for hotel- og restaurantbranchen i forskellige stillinger. Efter endt kokkeuddannelse var hun i 1990 med til at starte restauranten Jan Hurtigkarl & Co i Ålsgårde. Derefter tog hun en hotelleder-uddannelse og blev siden leder af bl.a Restaurant Nautilus. Hun valgte derefter at prøve kræfter med salg inden for drikke og fødevarebranchen, heriblandt Coca-Cola, Carlsberg, ISS catering og Haugen gruppen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Madens Folkemøde vælger ny bestyrelsesformand

Tidligere borgmester i Lejre Mette Touborg, der har rødder i det vestjyske landbrugsland, er blevet valgt som ny bestyrelsesformand i Foreningen Madens Folkemøde, skriver FødevareWatch.dk.

Her er vinderen Danhostels værtskabspris 2019

I år gik Danhostels værtskabspris pris til Annette og Henrik Kjeldsen, værtsparret på Danhostel Herning. I begrundelsen for at prisen gik til netop værtsparret på Danhostel Herning lød det, at stedet ligger i den absolutte top af skalaen på områderne: personale, service og forplejning, som er nogle af de parametre, man måler kandidaterne på. Prisen blev overrakt af blandt andre foreningens bestyrelsesformand Poul Kristian Mouritsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne