Charlotte Frederiksen, Salgs- og Marketingschef på Marienlyst Strandhotel fylder 50 år, onsdag den 19. december. Hun kom i april sidste år til Marienlyst Strandhotel for sammen med ny direktør Michael Lauritsen at hæve hotellet til et helt nyt niveau.

De to kom begge fra hotelkæden Comwell, hvor de har arbejdet tæt sammen i flere år. Det er i høj grad lykkedes Charlotte Frederiksen og resten af teamet på Marienlyst Strandhotel at løfte det legendariske hotel til et helt nyt niveau – de kunne denne sommer præsentere et stærkt regnskab for 2018 med en stigning i omsætningen på 30 pct.

Charlotte Frederiksen er uddannet kok i 1989 på Dronning Louises Kro i Nivå og har de sidste 30 år høster erfaring inden for hotel- og restaurantbranchen i forskellige stillinger. Efter endt kokkeuddannelse var hun i 1990 med til at starte restauranten Jan Hurtigkarl & Co i Ålsgårde. Derefter tog hun en hotelleder-uddannelse og blev siden leder af bl.a Restaurant Nautilus. Hun valgte derefter at prøve kræfter med salg inden for drikke og fødevarebranchen, heriblandt Coca-Cola, Carlsberg, ISS catering og Haugen gruppen.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne