Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Morten Hansson startede Karma Sushi med sin første restaurant i Frederikshavn i 2007, skriver Børsen. På ti år er 34-årige Morten Hansson gået fra at stå bag en synkende sushirestaurant i Frederikshavn til at eje to restaurantkæder med et tocifret antal restauranter og en fabrik.
For tre år siden var det nemlig ikke længere nok med en sushikæde, og den ivrige iværksætter startede derfor endnu en restaurantkæde op fra bunden under brandet Vaca. Et koncept, der bygger på mexicansk mad lavet på danske råvarer. Kæden har i alt fem restauranter, og ligesom Karma Sushi er den også en del af Kuyashii, hvor Morten Hansson ejer langt størstedelen.
Til foråret kommer der en ny kæde til virksomheden, som han er godt i gang med at bygge op, men hvad det bliver, siger han ikke. Det bliver dog noget helt andet end de to eksisterende.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kendt pizzakæde går konkurs trods udsigt til nye åbninger
27-11-2025
-
Regeringen fastholder ambitiøst turismemål
27-11-2025
-
Tre unge talenter skal repræsentere Danmark ved WorldSkills
27-11-2025
-
Seks finalister klar til finalen i Årets Kok 2026
27-11-2025
-
Solo dining boomer: Restauranter tilpasser sig den nye enkeltgæst
27-11-2025
-
Sovino Brands holder fast i traditionerne i digitalt marked
27-11-2025
-
Kunst fra kongehuset trækker fulde huse i Randers
27-11-2025
-
London nærmer sig indførelse af ny turistskat
27-11-2025
-
Franchisetager åbner sin 15. McDonald’s-restaurant
27-11-2025