Flemming og Ketty Sunddal, der ejer restaurant Flammen, har valgt at lukke deres oprindelige spisested, Fole Høkerkro, hvor det hele startede. Det gør de efter restaurantens daglige leder, Jan Korsgaard, har sagt op, skriver JydskeVestkysten.

”Vi takker Jan mange gange for hans loyalitet og hans store lyst til at give vores gæster den bedste oplevelse. Vi ønsker Jan held og lykke i fremtiden,” siger direktør Ketty Rosenfeldt Sunddal.

De seneste 10 år har kroen været bestyret af Jan Korsgaard, og det samarbejde har parret været rigtig glade for.

Ketty Rosenfeldt Sunddal og Flemming Sunddal arbejder nu på at informere de kunder, der har bestilt mad ud af huset i det nye år om kroens fremtid. Planen er at lukke stedet den 31. december, men de er også åbne for at sælge det eller finde en forpagter, der kan overtage stedet og drive det videre.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne