Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Intentionerne var gode, og enkelte lod tvivlen komme dansk-tyske Uwe Kay Festersen til gode, da han i 2012 meldte ud, at Hotel Krusaagaard, som han havde købt på tvangsauktion samme år, skulle omdannes til et ægte ferieparadis.
Siden er der sket lige nøjagtigt intet. Det tidligere så smukke og mondæne herregårdshotel ligner en undskyldning for sig selv, og det er svært at forestille sig, hvordan hotellet med 50 dobbeltværelser og en populær restaurant for år tilbage lokkede ikke mindst tyske turister til i hobetal, skriver Flensborg Avis
Hotellet var i drift indtil omkring 2009, men var til sidst af en standard, som gjorde, at end ikke Kruså Turistbureau ville anbefale kunderne at reservere et værelse. Da det kom på tvangsauktion i 2011 havde det hverken været opvarmet eller haft strøm siden efteråret 2010.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025