Hans Christian Smed, der gennem mange år har ledet fødevaredelen på Roskilde Festival, skal være ny direktør i Københavns Madhus.

Med en baggrund i detailhandlen hos blandt andet Salling Group og efter 12 år som en del af ledelsen på Roskilde Festival skal Hans Christian Smed i fremtiden stå i spidsen for Københavns Madhus.

"Jeg glæder mig til at sætte mine erfaringer herfra (Roskilde Festival, red.) i spil i en ny sammenhæng og i et hus, der har spillet en stor rolle i udviklingen af mad og måltidskvalitet i Danmark. Jeg håber at kunne bygge ovenpå Københavns Madhus’ eksisterende visioner, og ser frem til at formidle disse i fællesskab med de 40 ildsjæle i huset. Vi skal udvikle nye forretningsområder, både offentligt og privat, der kan forene mission, sund økonomi og en organisk vækst," udtaler hovedpersonen i meddelelsen.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne