Hvordan forbliver man skarp og succesfuld?
Det spørgsmål stillede Rasmus Ankersen skarpt på, da han indtog scenen i Øksnehallen foran knap 900 branchefolk fra hotel-, restaurant- og turismebranchen til HORESTA Årsdag 2025.
Han opfordrede branchen til at møde succes med sund skepsis, for det netop er i de gode tider, man risikerer at miste sin skarphed.
"I elitesportens verden taler vi meget om, at hvis du vil blive ved med at være nummer ét, så skal du tænke og agere, som om du er nummer to," lød det bl.a. fra Rasmus Ankersen.
Han mindede samtidig om, at mange af de resultater, vi høster i dag, er konsekvensen af beslutninger truffet for flere år siden. Og omvendt: De investeringer og forandringer, vi gør i dag, vil først vises om to eller tre år.
Se hele interviewet med Rasmus Ankersen her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025