Tirsdag samles Danmarks skarpeste gastronomiske talenter i Lokomotivværkstedet i København for at dyste om de eftertragtede titler som Årets Kok og Årets Tjener 2025, og onsdag gælder det elevkonkurrencerne.

Med præcision, kreativitet og teknisk snilde skal deltagerne overbevise dommerpanelet i det officielle Danmarksmesterskab for professionelle kokke og tjenere, der afholdes som en del af fødevaremessen Madværkstedet på Lokomotivværkstedet i København den 11.-12. marts. 

Finalisterne får stillet krævende opgaver, hvor kokkene blandt andet skal kreere en tre-retters menu med både kendte og overraskende elementer, mens tjenerne skal demonstrere præcision i alt fra tranchering til vin- og spiritusidentifikation.

Følg med fra første parket – direkte på live stream
Hvis du ikke har mulighed for at være til stede i København, kan du følge konkurrencen tæt. Vi livestreamer hele begivenheden, så du kan se deltagerne i aktion og opleve spændingen direkte.

Følg live streamen her


Streamen kan følges fra 11. marts kl. 09

HORESTA tilslutter sig ny kampagne: Alkohol er for voksne

Den internationale spiritusproducent Diageo har lanceret kampagnen ”Hvem peger flaskehalsen på?”, der skal sætte fokus på unges alkoholkultur. HORESTA bakker op om kampagnen, der ønsker at starte en samtale om, hvordan vi får en bedre alkoholkultur blandt unge.

HORESTA: Sommeren gav stærk højsæson

Turismeåret tegner positivt med flere udenlandske gæster. Ifølge HORESTA er der dog behov for bedre rammevilkår og fokus på vejrmeldingers betydning.

Log ind