Tirsdag samles Danmarks skarpeste gastronomiske talenter i Lokomotivværkstedet i København for at dyste om de eftertragtede titler som Årets Kok og Årets Tjener 2025, og onsdag gælder det elevkonkurrencerne.
Med præcision, kreativitet og teknisk snilde skal deltagerne overbevise dommerpanelet i det officielle Danmarksmesterskab for professionelle kokke og tjenere, der afholdes som en del af fødevaremessen Madværkstedet på Lokomotivværkstedet i København den 11.-12. marts.
Finalisterne får stillet krævende opgaver, hvor kokkene blandt andet skal kreere en tre-retters menu med både kendte og overraskende elementer, mens tjenerne skal demonstrere præcision i alt fra tranchering til vin- og spiritusidentifikation.
Følg med fra første parket – direkte på live stream
Hvis du ikke har mulighed for at være til stede i København, kan du følge konkurrencen tæt. Vi livestreamer hele begivenheden, så du kan se deltagerne i aktion og opleve spændingen direkte.
Streamen kan følges fra 11. marts kl. 09
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dansk turisme satte omsætningsrekord i 2024
22-05-2025
-
Nye beskæftigelsestal: Marts sætter rekord i hotel- og restaurationsbranchen
22-05-2025
-
Turismemidler på 200 mio. kr. lader vente på sig
22-05-2025
-
Radisson åbner sine første klimaneutrale hoteller
22-05-2025
-
Airbnb tvinges til at fjerne 65.000 boligannoncer i Spanien
22-05-2025
-
Nye lovkrav mod greenwashing i turismen er vedtaget
22-05-2025
-
Comwell H.C. Andersen Odense får nye ejere
22-05-2025
-
Trinity Hotel udvider med konferencesal og 44 værelser
22-05-2025