Tag med til værelse 103 på Hotel Viking i det nordjyske, hvor vi har sat os til rette med Brian Fabricius til en snak om ambitioner, opgraderinger og nye stjernedrømme.
Siden han overtog hotellet fra sine forældre for ti år siden, er der sket en markant udvikling. Antallet af ansatte er femdoblet, og hotellet er blevet gennemrenoveret med vægt på kvalitet og komfort.
Hotellet har netop opnået klassificering som 4-stjernet, og i episoden fortæller Brian Fabricius om både ambitionerne bag og forpligtelserne, der følger med: Blandt andet krav om 24-timers bemanding og et generelt højere niveau i gæsteoplevelsen.
Han deler også, hvordan han bruger HORESTA aktivt – fra økonomiske nøgletal og juridisk rådgivning til uddannelse og stjerneklassifikation.
Hør det fulde interview i det seneste afsnit af HORESTA Lounge på Spotify, Soundcloud, YouTube og Apple Podcast.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025