Efter 27 år i HORESTA har Jan Fischer valgt at gå på pension.
Siden 1998 har han haft sit daglige virke i HORESTA. Først som konsulent med ansvar for nye medlemmer – sidenhen som chefkonsulent for samme område samt klassifikationschef, hvor han i mange år har haft en central rolle i arbejdet med hotelklassifikationer og den direkte kontakt til branchen.
Han har sideløbende også været flerårigt bestyrelsesmedlem i Hotelstars Union i Europa.
En karriere med eventyr i USA og Danmark
Jan Fischer har selv dybe rødder i branchen. Han er uddannet kok og tjener, og inden HORESTA tilbragte han store dele af sit arbejdsliv i udlandet – blandt andet i Los Angeles som driftsdirektør for et hotel under Holiday Inn Plaza-kæden og Pacifica Hotel & Conference Center.
I Danmark har han senere bl.a. også været direktør for DSB Restauranter på Københavns Hovedbanegård, inden han i 1998 trådte ind ad dørene hos HORESTA.
En uundværlig del af HORESTA’s historie
Kolleger i HORESTA beskriver ham som en vidende og engageret person, der med sin humor og sit store branchekendskab har været en vigtig del af HORESTA.
”Når Jan stopper, forsvinder der også en lille bid af organisationens historie,” siger en kollega, der også har været i organisationen i mange år.
I mange år har Jan Fischer desuden varetaget rollen som arbejdsmiljørepræsentant, hvor han med sin imødekommenhed og ordentlighed har været en samlende figur.
Vil savne branchen
Selv siger Jan Fischer, at han kommer til at savne den tætte kontakt til kollegaer, medlemmer og de mange virksomhedsbesøg rundt om i landet. Men samtidig ser han frem til at få mere tid til rejser, venner og kulturelle oplevelser.
Jan Fischer er født og opvokset i Odense, men har altså haft store dele af verden som sin arbejdsplads. Nu begynder et nyt kapitel, hvor tiden i højere grad skal bruges på alt det, der længe har ventet uden for kalenderen.
Jan Fischer har sidste arbejdsdag fredag den 29. august. Klassifikationer varetages fremadrettet af David Olsen, konsulent, mærkningsordninger og relationer. Han træffes på mail [email protected] og telefon 40 42 36 12.
Ønsker du at sende Jan en besked, kan det gøres på nedenstående oplysninger.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025