Årets Wiuff er skabt i et samarbejde mellem Brancheforeningen for Lokale Fødevarer i Danmark og HORESTA. Formålet med prisen er at fremme udviklingen af den danske fødevarekultur og styrke fokus på lokale råvarer.
Prisen hylder producenter, der arbejder i Søren Wiuffs ånd – med innovation, smagskvalitet, bæredygtighed og tæt samarbejde med restauranter.
Prisen er opkaldt efter grøntsagsavler Søren Wiuff, som gennem fire årtier har sat et markant præg på dansk gastronomi og råvarekultur.
En jury vil sammen med Søren Wiuff udvælge årets prismodtager blandt de indstillede kandidater.
Motiverede indstillinger kan foretages i perioden 4. marts til 30. juni 2025 fra Brancheforeningens for Lokale Fødevarers hjemmeside lfdk.dk/indstil-kandidat
Juryen udvælger og besøger eventuelt kandidater fra 1. juli til 15. august 2025. Selve prisuddelingen finder sted medio september 2025 i Jylland – nærmere information følger.
Du kan læse meget mere om Årets Wiuff på lfdk.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pan Am skal nu genopstå som international hotelkæde
14-10-2025
-
11 mio. kr. afsat til at styrke dansk kulturturisme
14-10-2025
-
Kølpins Roberta’s Society får varm modtagelse
14-10-2025
-
Søllerød Kro har fundet sin nye køkkenchef
14-10-2025
-
Go Hotels udvider med nyt hotel ved Amager Strand
14-10-2025
-
Fødevarepriser trækker inflationen op i september
14-10-2025
-
Jyllands-Posten: Eks-daginstitution på Nørrebro ulovligt ombygget til hotellejligheder
14-10-2025
-
d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler
14-10-2025
-
Japan boomer som rejsemål blandt danske efterårsrejsende
14-10-2025
-
Ny Bottega-restaurant åbner snart i København
14-10-2025
-
Dinning Week åbner dørene for nye gæster i landets restauranter
14-10-2025